Excrement av kung pingviner har bedövade forskare genom att släppa ut lustgas patroner

Forskare med anknytning till miljö-vetenskap peer-reviewed vetenskapliga tidskriften Science of the Total Environment, publicerar en studie av kungspingviner är rikligt förekommande i avföringen, och även känd som lustgas lustgas material sersemlemes orsakar forskare sagt.

Beställ billig lustgas patroner i Stockholm med utkörning här
Gzelly
Gzelly Express

“Penguin avföring producerar en stor andel kväveprotoxid runt sina kolonier”, säger Professor Bo Elberling vid Köpenhamns universitet Department of Geology and Natural Resource Management, ” forskare omgivna av pingvin avföring bedövas.”

Enligt den oberoende, Elberling, som ledde studien om Kung pingviner på ön Sydgeorgien, som ligger i Atlanten mellan Sydamerika och Antarktis, sade: “någon som inhalerar pingvin avföring i flera timmar är helt bedövad. Det kan få dig att känna dig sjuk och ha huvudvärk”, sa han.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

Kväveprotoxid, som har en negativ effekt på klimatet, är 300 gånger mer förorenande än koldioxid.

Kärnan i denna situation ligger det faktum att king penguins diet består av krill och fisk, en mycket liten marin varelse som liknar räkor.

Kväve släpps ut när pingviner defekerar i jorden, och bakterier i jorden omvandlar den till kväveprotox, en av växthusgaserna.

Köp lustgas patroner i Stockholm billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt

Elberling sa: “kväveprotoxinutsläppen i detta fall är inte på en nivå som kommer att påverka hela världens energiagenda. Våra resultat har gett nya insikter om hur pingvinkolonier påverkar miljön runt dem. Detta är intressant med tanke på att kolonierna sprider sig över fler och fler stora områden, säger han.